zondag 22 juni 2014

Good food: Go Brasil


Op het moment schreeuwt de wereld voetbal. Overal waar je gaat of staat is daar voetbal, de oranje vlaggetjes in de kroeg, de gesprekken bij de koffie-automaat en je hoeft je tv of radio maar aan te zetten en een WK-gerelateerde reclame vult je huiskamer. Ook mijn favoriete runningblog Girlslove2run staat deze weken in het teken van voetbal.

Zo wijdde Girlslove2run-blogster Jenny er een recept aan. De anders-zo-gezonde schrijfster zette dit keer geen gezond recept voor ons op de site, maar liet ons kennis maken met de Braziliaanse bonbons 'Brigadeiro'. Om je vingers bij af te likken.... Alle credits voor Jenny dus, daarom vind je het recept ook niet op mijn pagina, maar op de blog van Girlslove2run.

Remember: geduld is een schone zaak. Het duurt even voor het mengsel goed dik is, maar goed blijven roeren. En really, wacht tot het is afgekoeld en maak er dan balletjes van. Ga niet eigenwijs al met een half-lauw mengsel aan de slag... trust me, ik ben ervaringsdeskundige, puinhoop. Gekoeld gaat het een stuk soepeler.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten