maandag 13 januari 2014

Good things: from the web part 2

Hier word je toch vrolijk van?


Rotterdam

Wij wisten het natuurlijk al lang, maar nu is het ook nog eens officieel: Rotterdam staat in de top 10 beste steden ter wereld (Rough Guides). Waarom? Rotterdam is volgens deze reisgids een must see en met de nieuwste aanwinst 'de Rotterdam' en de nog in aanbouw zijnde Markthal heeft de Maasstad er een paar goede publiekstrekkers bij. De reisgids maakte ook een prachtige timelapse van Rotterdam. Benieuwd? Het artikel vind je hier.

n.b. Ook de New York Times weet ons te vinden: check!

Hier kun je toch alleen maar verliefd op worden?


Coca Cola
Coca Cola, I LOVE IT. Het is het drankje dat helpt tegen allerlei kleine kwaaltjes. Gewoon om je dorst te lessen of om je vermoeidheid tegen te gaan. Je kater te overwinnen of je misselijkheid weg te nemen. Met deze nieuwe reclame boost het ook nog eens je humeur en zorgt voor wat extra vrolijkheid op deze grijze winterdagen.



Nederlanders

Een leuke herontdekking, althans voor mij dan, voorheen keek ik vaker op deze blog. Op de blog www.stuffdutchpeoplelike.com wordt de Nederlandse cultuur met al zijn tradities op de hak genomen. Herkenbaar, ik kan die zelfspot wel waarderen.






Als je van flauwe humor houdt is de pagina 10 voor Tinder de moeite waard om op te kijken. Op de pagina met de subtiele verwijzing naar 10 voor taal worden taalgrappen uitgehaald met de namen van de Tinder-gebruikers.



Vind jij het ook zo leuk de bubbeltjes van het bubbelplastic kapot te drukken en baal je er van als je ze allemaal hebt gehad? Goed nieuws, met deze site kun je gewoon vooruit!



Joseph Gordon-Levitt vroeg 9 maanden geleden aan alle creatievelingen die onze planeet rijk is 'please turn on all your electronic devices'. Hij verzamelde met zijn oproep en scala aan bruikbaar materiaal en maakte er met de productiemaatschappij HitREcord, die hij runt samen met zijn broer, een korte film van, dit keer met thema number one. Het resultaat dat zie je hier: een verrassende, een gevarieerde,  soms ontroerende korte film.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten