In mijn vorige post liet ik je
kennismaken met een van mijn favoriete hartige taarten, ook deze is absoluut de
moeite waard om op tafel te zetten en je gasten te verrassen. Het kost je iets
meer tijd, maar dan heb je ook wat! Op een lazy sunday hing ik met mijn moeder
voor de TV en keken we naar een van mijn favo zenders: 24 kitchen, Rudolph was
weer heerlijk aan het bakken in Rudolphs Bakery en bracht me op een waanzinnig
idee: de groenteroostaart. Een mooi staaltje voedselkunst.
Met Kerst zaten mam en ik te
brainstormen wat we op het menu zouden zetten, ik was de groenteroostaart natuurlijk
nog niet vergeten en dit leek mij het ideale moment om een feestelijk
bijgerecht op tafel te zetten. Gele courgettes zijn in ons boerendorpje
uiteraard niet te vinden, dus het werd gewoon groene courgette die we gewend
zijn en winterpeen, maar dit mag de pret niet drukken, het resultaat was
verbluffend.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten